Zapraszamy

Godziny otwarcia:
poniedziałek-sobota1200 - 2200
niedziela 1200 - 2000

Szef kuchni poleca menu

Krewetki tygrysie w sosie pomarańczowym
Kwaśnica góralska z pieczonym żeberkiem
Pierogi z łososiem i koperkiem , kwaśną śmietaną i szczypiorkiem
Żeberka pieczone,glazurowane z talarkami ziemniaczanymi i kapustą zasmażaną

 

 

Krewetki tygrysie w sosie pomarańczowym 19,00
Kwaśnica góralska z pieczonym żeberkiem 13,00
Pierogi z łososiem i koperkiem , kwaśną śmietaną i szczypiorkiem 21,00
Żeberka pieczone,glazurowane z talarkami ziemniaczanymi i kapustą zasmażaną 35,00
Polędwiczka wieprzowa faszerowana oscypkiem na kapuście    zasmażanej podana z zapiekanymi ziemniakami z boczkiem oraz sosem
czosnkowym
35,00
Pierś z kurczaka sous vide podana na  puree z kukurydzy z groszkiem cukrowym i "Macaroni Gratin" 34,00
Sałatka sezonowa z gęsiną i sosem malinowym 24,00
Ciasto czekoladowe brownie z orzechami 17,00