**Zapraszamy na wyjątkową kolację walentynkową!** 



Już **8 lutego** przeniesiemy Was w świat zmysłowych doznań podczas 7-daniowej kolacji degustacyjnej, pełnej prawdziwych afrodyzjaków. Wyjątkowe menu skomponowane przez naszego Szefa Kuchni Waldemara Kaniewskiego.
To wieczór pełen romantycznego klimatu, przy blasku świec i subtelnej muzyce. Idealna okazja, by celebrować miłość w elegancki, niezapomniany sposób.
MENU WALENTYNKOWE
Przystawki:
risotto z krewetką
carpaccio z królika
Zupa:
krem z pieczonego ziemniaka i pora z boczkiem i borowikiem
Dania Główne:
halibut, kasza gryczana, kalafior po polsku i sos porowy
stek z polędwicy wołowej, faszerowany ziemniak, boczniak mikołajkowy
Intermezzo:
lody cytrynowe
Deser:
mango, truskawka, wanilia, czekolada
risotto z krewetką
carpaccio z królika
Zupa:
krem z pieczonego ziemniaka i pora z boczkiem i borowikiem
Dania Główne:
halibut, kasza gryczana, kalafior po polsku i sos porowy
stek z polędwicy wołowej, faszerowany ziemniak, boczniak mikołajkowy
Intermezzo:
lody cytrynowe
Deser:
mango, truskawka, wanilia, czekolada
Zarezerwujcie swój stolik już dziś i podarujcie sobie wyjątkowe wspomnienia! 



